Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης «Ο Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης «Ο ʼγιος Γεώργιος», παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου αρμόδιου για την επαφή με τους συλλόγους και φορείς της πόλης Δ. Καρλαύτη.
Αριστερά ο Πρόεδρος Ν. Αρβανιτάκης, η Αντιπρόεδρος Μ. Ασλανίδου και το μέλος Ι. Παπουτζιδάκης. Δεξιά ο Γ.Γ. Π. Κόνιαρης και το μέλος Π. Μαρκέτος.
|download file .jpg 85 Kb|


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης «Ο ʼγιος Γεώργιος», παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου με αρμοδιότητα την επαφή με συλλόγους και φορείς της πόλης Δημήτρη Καρλαύτη.

Στη συνάντηση ο κ. Πατούλης συζήτησε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του  νέου Δ.Σ. ζητήματα που αφορούν στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης και ιδιαίτερα την πολύ θετική εξέλιξη που αφορά στην παράδοση από την ΚΕΔ του οριστικού παραχωρητηρίου του δημόσιου ακινήτου εμβαδού 7.800 τ.μ. για να ανεγερθεί το νέο σχολικό συγκρότημα, στο οποίο θα στεγαστούν το 8ο Γυμνάσιο και το 9ο Λύκειο.

Όπως σημείωσε ο κ. Πατούλης «όλοι μαζί πλέον συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή την φορά για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες κατασκευής του σχολείου στο οικόπεδο που πετύχαμε να μας παραχωρηθεί μετά από προσπάθειες και με την συμπαράσταση των κατοίκων και των μαθητών της περιοχής».

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης «Ο ʼγιος Γεώργιος» είναι ο Ν. Αρβανιτάκης, Αντιπρόεδρος η Μ. Ασλανίδου, Γ.Γ. ο Π. Κόνιαρης, Ταμίας ο Δ. Θωμάς και μέλη οι κ.κ. Ι. Παπουτζιδάκης, Π. Μαρκέτος και Δ. Νικολάου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο