Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το νέο Πρόεδρο του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) Κυρ. Σουλιώτη (δεξιά) και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θ. Παπαθεοδώρου (αριστερά) κατά τη συνάντηση τους στο Δημαρχείου.
|download file .jpg 170KB|


Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και τον νέο Πρόεδρο του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ), Λέκτορα του Παν/μίου Πελοποννήσου κ.Κυριάκο Σουλιώτη  είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ κ.Γιώργος Πατούλης, την Τρίτη 15 Ιουνίου 2010, στο Δημαρχείο.


Κατά τη συνάντηση ο κ.Πατούλης εξέτασε με τον κ.Σουλιώτη τη δυνατότητα σύστασης ενός κοινού ελεγκτηρίου για τους ασφαλισμένους στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και στο Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ).


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού υποσχέθηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι διορισμοί των ελεγκτών γιατρών, μετά την καθυστέρηση που προέκυψε με την προκήρυξη των συμβάσεων.


Παράλληλα ο κ.Δήμαρχος συμφώνησε με τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου κ.Παπαθεοδώρου να διατεθεί ένας χώρος στο Δήμο Αμαρουσίου  ως έδρα του Πανεπιστήμιου. Επίσης, να προχωρήσει η υπογραφή μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Πανεπιστημίου, για την παροχή υποτροφιών στους Μαρουσιώτες και στις Μαρουσιώτισσες, σε τμήματα του Πανεπιστημίου, όπως μελέτες για διάφορα ζητήματα. Παράλληλα να παρέχεται η δυνατότητα εκπαίδευσης εθελοντών με πιστοποίηση παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο.


Η συζήτηση συμφωνήθηκε να συνεχισθεί και άμεσα θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο