Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Σ.Π.Α.Π. Γ. Πατούλη με τον Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Γ. Πατούλης μετον Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Αντιπύραρχο Β. Φλόκα και τον Δ. Γερασόπουλο στέλεχος του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Συνάντηση με τον Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Αντιπύραρχο κ. Βασίλειο Φλόκα  είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) κ.Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου συμμετείχε ο κ. Δημήτριος Γερασόπουλος στέλεχος του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, που εδρεύει στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμαρουσίου.


Στη συνάντηση μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα που αφορά στην εκπαίδευση των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου και των εθελοντών στην αντισεισμική προστασία, καθώς και η διενέργεια πρακτικής άσκησης ετοιμότητας, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο φορέων.


Ο Διοικητής του 9ου  Πυροσβεστικού Σταθμού διαβεβαίωσε το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα μέχρι και τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου για την προστασία του πρασίνου της πόλης και των δασών, ενώ επανέλαβε τις ευχαριστίες του για την καλή και σταθερή συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο