Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αντιδημάρχους  Σπ. Σταθούλη, Ν. Πέππα και Επ. Κατσιγιάννη στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Ι. Γαιννέλα και τα μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος».
|download file .jpg 96Kb|


Τα μέλη του Δ.Σ «ʼγιος Γεώργιος» προσέφεραν εθιμοτυπικά  στον κ. Δήμαρχο ένα καλάθι με ηπειρώτικο τσίπουρο.
|download file .jpg 93Kb|


Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία των Αντιδημάρχων Σπ. Σταθούλη, Ν. Πέππα και Επ. Κατσιγιάννη, στο Δημαρχείο την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Σύλλογο για την περιοχή Ηπειρώτικα. Στο θέμα της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο, η Διοίκηση διαβεβαίωσε το Σύλλογο ότι η διαδικασία θα προχωρήσει μετά την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, ενώ η διαμόρφωση σε πλατεία του οικοπέδου στη συμβολή των οδών Αγγ. Ίσσαρη & Νουάρου, θα γίνει στο άμεσο μέλλον μέσα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Επίσης, σύντομα θα πραγματοποιηθεί η πλακόστρωση των καθέτων οδών επί της Σισμανογλείου, όπως οι οδοί Μονή Βελάς & Κακαβιαγιάς, καθώς και η πεζοδρόμηση της Σισμανογλείου οδού, που έχουν ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Τα μέλη του Δ.Σ «ʼγιος Γεώργιος» προσέφεραν εθιμοτυπικά στον κ. Δήμαρχο ένα καλάθι με ηπειρώτικο τσίπουρο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο