Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον πρώην Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Π. Φούρλα, για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής του ΣΠΑΠ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον πρώην Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και πρώην Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Π. Φούρλα, στη συνάντηση για θέματα πολιτικής προστασίας, παρουσία του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στ. Τσιπουράκη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη.
|download file .jpg 110Kb|


Συνάντηση με τον πρώην Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και πρώην Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτη Φούρλα είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχει ο κ. Πατούλης για περιβαλλοντικά θέματα και θέματα πολιτικής προστασίας τόσο για το Δήμο Αμαρουσίου, όσο και για την ευρύτερη περιοχή.

Επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών ήταν η καλύτερη αξιοποίηση της συνεργασίας μεταξύ Δημοτικών και Κρατικών Αρχών (Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Πυροσβεστικό Σώμα, κ.α.), η αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση του επιτελικού σχεδιασμού για την αποτελεσματική πρόληψη, αλλά και την καταστολή των συνεπειών λόγω των ακραίων πολλές φορές καιρικών φαινομένων.

Μετά το πέρας της συζήτησης ο κ. Φούρλας εξέφρασε τη διάθεσή του για στενή συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, προκειμένου να συμβάλει στην ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων που θα δώσουν νέα δυναμική σε ζητήματα πολιτικής προστασίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε από την πλευρά του ότι «η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αξιοποίηση της εμπειρίας του κου. Φούρλα, που η μάχιμη πολυετή θητεία του  σε καίριους τομείς είναι εγγύηση για το αποτέλεσμα, στο οποίο προσβλέπουμε και θα αγωνισθούμε για αυτό».

Μετάβαση στο περιεχόμενο