Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Κ. Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Κ. Δασκαλάκη, τη Γραμματέα του Δικτύου δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου Ε. Λέκκα, και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, επισκέφτηκε στο γραφείο του η Πρόεδρος του Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών στην τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού «Η Αθηνά» Καίτη Δασκαλάκη, με σκοπό την οριστικοποίηση της ατζέντας της συμμετοχής του στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με θέμα: «Γυναίκες στην πολιτική: από την Εποχή της Πραξαγόρας στον Καιρό του Μνημονίου» που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 19-21 Οκτωβρίου 2012.


Με την ευκαιρία της επικοινωνίας τους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συζήτησε για το χαρακτήρα της συμμετοχής του στο συνέδριο που θα έχει ως επίκεντρο την ανάδειξη των δράσεων του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και Προαγωγής της Υγείας και πώς το Δίκτυο μπορεί να συμβάλει στην προώθηση πολιτικών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και την κοινωνική πολιτική του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε επίπεδο σύστασης και λειτουργίας Ιατρείων Κοινωνικής Αποστολής σε διάφορες περιοχές της χώρας.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, η Γραμματέας του Πανελλήνιου Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα – Καλατζάκη, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο