Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μπούμη,τoν Αντιπρόεδρο κ.Σαββίδη,το Γραμματέα κ. Χατζηαρσενίου, τον Ταμία κ. Σπανό, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Καρλαύτη και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Παπαδάκου.


Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κου Νικόλαου Παπαδάκου.     


Στη συνάντηση που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. κάθε επιτυχία στο έργο του και άκουσε τα ζητήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα του 13ου Δημοτικού Σχολείου για τα οποία ήδη έχει δρομολογηθεί η επίλυσή τους.


Ειδικότερα, στο θέμα που αφορά την αλλαγή του ασφαλτοτάπητα στο προαύλιο του σχολείου, η Δημοτική Αρχή έχει υποβάλει από τον περασμένο Ιούνιο το σχετικό αίτημα στον Ο.Σ.Κ. του οποίου είναι αρμοδιότητα και αναμένεται η έγκριση για την αντικατάστασή του, ενώ έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση προστατευτικών στους τέσσερις πυλώνες φωτισμού του γηπέδου.
Όσον αφορά την ασφαλή διάβαση των μαθητών, άμεσα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα προχωρήσει στην επαναχάραξη της διάβασης πεζών επί των οδών Ροδοδάφνης και Δ. Ψαρού, ενώ συστήθηκε σε συνεργασία με την Τροχαία Κηφισιάς, να ορισθεί το σημείο, για τη διάθεση σχολικού τροχονόμου.
Παράλληλα, έχει επιλεγεί ο εργολάβος και μετά τη διαδικασία υπογραφής της σύμβασης θα γίνει η ανακατασκευή των χώρων υγιεινής του σχολείου.
Επίσης στα μέσα Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση των κλιματιστικών στο σχολείο καθώς και σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της πόλης.


Ο Πρόεδρος κος Μπούμης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του να λειτουργούν απρόσκοπτα οι σχολικές μονάδες της πόλης, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκφράζοντας τη διάθεσή τους για συνέχιση της άριστης συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης o Αντιπρόεδρος κ.Σαββίδης,ο Γραμματέας κ. Χατζηαρσενίου και ο Ταμίας κ. Σπανός.

Μετάβαση στο περιεχόμενο