Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Μαρούσι και τον Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α.

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Μαρούσι κ. Βωβό και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην σύσκεψη.
|download file .jpg 152KB| 


 


Δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης ή μεταφοράς της ομάδας σε άλλη πόλη


Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο κ. Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σ. Σταθούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Γ. Ζήκος, Β. Κάββαλος και Ν. Πέππας, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Μαρούσι κ. Α. Βωβός, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Π. Αλεξανδρής, το Δ. Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α. υπό τον Πρόεδρο κ. Κ. Κουτσούκο, καθώς και αντιπροσωπία του Συνδέσμου Φιλάθλων Γ.Σ.Α. υπό τον Πρόεδρο του κ. Π. Ροδίτη.


Κατά τη σύσκεψη, και κατόπιν της εκπεφρασμένης θέσης του κ. Βωβού ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ΚΑΕ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αποφασίστηκαν τα εξής:


1ον: Απορρίφθηκε οποιαδήποτε συζήτηση για συγχώνευση της ομάδας με άλλη ομάδα ή την μεταφορά της σε άλλη πόλη. Το όνομα, το σήμα και η έδρα της ομάδας, είναι αδιαπραγμάτευτα.


2ον: Συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει την αγορά για την ανεύρεση χρηματοδοτών, οι οποίοι είτε θα αναλάβουν το μάνατζμεντ της ομάδας, είτε θα αγοράσουν τις μετοχές της ΚΑΕ. Ο κ. Βωβός δεσμεύτηκε να αποπληρώσει κάθε οικονομική υποχρέωση της ΚΑΕ Μαρούσι ως σήμερα.
Στην Επιτροπή, κατόπιν πρότασης του κ. Δημάρχου, θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ. Σ. Α. κ. Κ. Κουτσούκος, ο κ. Σ. Σταθούλης, ο κ. Β. Κωνσταντίνου, ο κ. Ν. Πέππας, το μέλος του Δ. Σ. του Γ. Σ. Α. κ. Σ. Μόκκας  και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων κ. Π. Ροδίτης.


3ον: Την επόμενη Δευτέρα, 21 Ιουνίου, θα ακολουθήσει νέα συνάντηση, για να συζητηθεί η πρόοδος των ενεργειών της Επιτροπής. 

 
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο