Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππας με τον Πρόεδρο Ιωάννη Γιαννέλα και μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο ʼγιος Γεώργιος»  κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο ʼγιος Γεώργιος» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή  του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κου Νικόλαου Πέππα.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος κος Ιωάννης Γιαννέλας και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώθηκαν από τη Δημοτική Αρχή για την εξέλιξη στο θέμα της οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς.
Η ανάληψη πρωτοβουλίας από το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, με παρέμβασή του για το ζήτημα στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κο Νίκο Σηφουνάκη, συνέβαλε ώστε εντός του έτους να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη οριοθέτησης του ρέματος.


Παράλληλα, στο αίτημα του Συλλόγου για ανακατασκευή των πεζοδρομίων και την ασφαλτόστρωση νέων οδών στην περιοχή του Σισμανογλείου, η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε θετικά για την υλοποίησή τους στο αμέσως προσεχές διάστημα.
 Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε την ερχόμενη εβδομάδα ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κος Πέππας να πραγματοποιήσει αυτοψία στην περιοχή παρουσία του Συλλόγου.


Το Δ.Σ. εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του για την ανταπόκριση στο αίτημά του να υποστηρίξει ο Δήμος Αμαρουσίου τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν από το Σύλλογο κατά τη θερινή περίοδο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο