Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσέφερε στον κ. Κουβέλη, ένα βιβλίο με την ιστορία του Αμαρουσίου.


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, συνοδευόμενο από ομάδα συνεργατών του, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, επ’ ευκαιρία της προγραμματισμένης ομιλίας του κ. Κουβέλη, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι με την εφαρμογή του Καλλικράτη και την μείωση των πόρων που διατίθενται από την κεντρική εξουσία προς τους Ο.Τ.Α, καθώς επίσης, και στο προωθούμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών.


Έγινε εκτενής αναφορά στο μεταναστευτικό ζήτημα, σε θέματα Δημόσιας Υγείας και γενικότερα στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα όπως και στις επικείμενες εκλογές.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε κάθε επιτυχία και εξέφρασε την άποψη ότι σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να κυριαρχήσουν οι σοβαρές και μεστές πολιτικές φωνές για να μπορέσει η Χώρα να βγει από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει.
Μετάβαση στο περιεχόμενο