Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Σ. Φωτεινού και τον Αντιπρόεδρο, Δημοτικό Σύμβουλο Δ.Σμυρνή. Παρόντες στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπ.Σταθούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν.Πέππας.
|download file .jpg 74KB|


Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με αντικείμενο λειτουργικά θέματα του σχολείου.


Συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαος Πέππας.
Εκ μέρους του Συλλόγου παρευρίσκοντο η Πρόεδρος κα. Σοφία Φωτεινού και ο Αντιπρόεδρος, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Σμυρνής.


Τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν υπόψη του κ. Δημάρχου την ανάγκη συντήρησης μέρους των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σχολείου και ανακατασκευής του προαυλίου.


Ο κ. Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι οι ανάγκες των σχολικών μονάδων της πόλης αποτελούν προτεραιότητα για τη Διοίκηση και τους υποσχέθηκε ότι οι υπηρεσίες και τα τεχνικά εξωτερικά συνεργεία του Δήμου θα προβούν στις διαδικασίες και στις ενέργειες που απαιτούνται για την εκτέλεση των έργων συντήρησης και ανακατασκευής στο σχολείο.


Η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή τους προς τον κ. Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Συλλόγου και την προσπάθεια που καταβάλλεται για την καλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης.   

Μετάβαση στο περιεχόμενο