Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. του 2ου Γραφείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του 2ου Γραφείου Αμαρουσίου, Δημοτικό Σύμβουλο Δ.Πολυχρονιάδη, το Γραμματέα Ν.Λαγομίτζη και τα μέλη Φ.Καββαδία και Ρ.Λελαδάκη. Επίσης παρευρίσκονται στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπ.Σταθούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν.Πέππας.
|download file .jpg 87KB|


Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του 2ου Γραφείου Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο, μετά από αίτημα του Συλλόγου.


Στη συνάντηση παρευρίσκοντο επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαος Πέππας.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετείχαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Πολυχρονιάδης, ο Γραμματέας κ. Νικόλαος Λαγομίτζης και τα μέλη κα Φωτεινή Καββαδία και κα. Ρούλα Λελαδάκη.


Ο κ. Δήμαρχος και τα μέλη του Δ.Σ. αντάλλαξαν απόψεις για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η επιβολή του άδικου και παράνομου ειδικού τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, και η λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης και της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Π.Ε.


Ο κ. Πατούλης άκουσε με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις και τις θέσεις των μελών του Δ.Σ., υπογραμμίζοντας την ενεργή συμπαράσταση και στήριξη με του Δήμου στους πολίτες απέναντι στο χαράτσι της ΔΕΗ, με σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων. Όσον αφορά στη λειτουργία της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. σημείωσε ότι «παρά τις δυσμενείς συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία και την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν.» Επισήμανε επίσης ότι «έχουν δοθεί κατευθύνσεις στα τεχνικά εξωτερικά συνεργεία του Δήμου να αποτελούν πρώτη προτεραιότητά τους τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης.»


Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αμέριστο ενδιαφέρον του κ. Δημάρχου στα ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο