Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με μέλη του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη»

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ.. Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη», Ν.Βερροιόπουλο, το μέλος Ι.Κοτρωνιά, τον Αντιπρόεδρο     Β. Λιάο (δεξιά) και τα μέλη Χρ.Φωτιάδη,  Β. Αγγελόπουλο (αριστερά).     
Συμμετέχουν επίσης στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης  Επ. Κατσιγιάννης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης (Κ.Ε.Α.Δ.Α.) Γ. Ζήκος.
|download file .jpg 81KB|


Θέματα καθημερινότητας που αφορούν στην περιοχή πάνω από τα Ηπειρώτικα (περιοχή Σικιαριδείου Ιδρύματος) συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια της συνάντησής του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.   


Στη συνάντηση παρευρίσκοντο επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης (Κ.Ε.Α.Δ.Α.) κ. Γεώργιος Ζήκος.


Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Πατούλης άκουσε με ενδιαφέρον τα αιτήματα που του έθεσαν τα μέλη του Δ.Σ. και τους εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα δοθούν οι κατευθύνσεις στις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να δρομολογηθεί η τακτοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Τα αιτήματα αφορούν κυρίως την πλακόστρωση του πεζοδρομίου επί της οδού Παλαμά, την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε οικόπεδο απέναντι από την οδό Σολωμού, την οριοθέτηση των κάδων απορριμμάτων κ.α. 


Μετά το πέρας της συζήτησης τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν προς την κ. Πατούλη   την ικανοποίηση τους για την άμεση ανταπόκριση και το αμέριστο ενδιαφέρον του στα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.      


 Εκ μέρους του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη» συμμετείχαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Νίκος Βερροιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Λιάος, και τα μέλη κ.κ. Χρήστος Φωτιάδης, Ιωάννης Κοτρωνιάς και Βασίλης Αγγελόπουλος.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο