Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης, παρόντων των Αντιδημάρχων Ν. Πέππα, Β. Κόκκαλη, Δ. Σμυρνή και του Γενικού Γραμματέα Μ. Χρηστάκη.


Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης είχε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών τα τελευταία χρόνια.


Στη συζήτηση που διεξήχθη για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία των καταστημάτων συμμετείχαν εκ μέρους της Διοίκησης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης.


Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το ζήτημα της τήρησης των προϋποθέσεων που αφορούν στην κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου από τα τραπεζοκαθίσματα, ώστε να διασφαλίζεται αφενός μεν η αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων και αφετέρου η απρόσκοπτη κίνηση των πεζών και η  διαφύλαξη της αισθητικής του περιβάλλοντος χώρου.


Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας, συμφωνήθηκε επίσης να συνεχισθεί η άμεση επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων, ώστε από κοινού να αντιμετωπίζεται τυχόν πρόβλημα και να βρίσκεται η βέλτιστη λύση προς όφελος των επιχειρήσεων του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου και των κατοίκων της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο