Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Δ. Θεοχάρη και τα μέλη του Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», παρόντων των Αντιδημάρχων Δ. Σμυρνή και Ν. Πέππα.     
 


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» είχε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρόντων των Αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτρη Σμυρνή και Νικόλαου Πέππα.


Η συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνάντησης διεμήφθη σε πολύ θετικό κλίμα ανάμεσα στη Διοίκηση του Δήμου και στο Προεδρείο του Συλλόγου.
Ο κος Πατούλης ανταποκρινόμενος, αφενός στο αίτημα το Συλλόγου για τη διάνοιξη της οδού Λακωνίας διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι η διάνοιξη της οδού, αφού εξετασθούν τα νομικής και τεχνικής φύσεως θέματα που υπάρχουν και διερευνηθεί ο τεχνικός τρόπος που μπορεί αυτό να επιτευχθεί.
Αφετέρου όσον αφορά τα τεχνικά έργα για το στένεμα των εξόδων των οδών στις διασταυρώσεις με τον Β. Παράδρομο (έναντι Υπουργείου Παιδείας), ήδη όπως ενημερώθηκαν τα μέλη του Συλλόγου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας έχουν πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία, προκειμένου να ενταχθεί το έργο σε επόμενη εργολαβία.
Στο θέμα της όχλησης των περιοίκων στον ΟΤΕ ACADEMY αποφασίστηκε να υπάρξει κοινή συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων πλευρών στο αμέσως προσεχές διάστημα, προκειμένου να εξετασθεί το θέμα και να δοθεί λύση στο ζήτημα.


Ο Πρόεδρος κος Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για την ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Συλλόγου και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την περιοχή του Ψαλίδιου, όπως άλλωστε πράττει για όλες τις γειτονιές της πόλης με την εκτέλεση έργων που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.                                 


 Εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν επίσης: Η Γενική Γραμματέας Γεωργία Σκορδίλη, ο Ταμίας Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Βασίλης Νικολόπουλος και τα μέλη Βασίλης Ξανθάκος, Εμμανουήλ Μουλιανιτάκης και Φώντας Μακροθανάσης.    


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο