Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τον Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσία του Γ.Γ. του Δήμου Μ. Χρηστάκη, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ελλάδα, George Ciamba, τον Σύμβουλο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Αποστολής της Πρεσβείας στην Ελλάδα, Razvan Junescu, τον Γραμματέα Β’, Σύμβουλο, Επικεφαλής Πολιτιστικού Τμήματος της Πρεσβείας, Stefan Nicolae, και τον Πληρεξούσιο Υπουργό, Προϊστάμενο του Προξενικού Τμήματος.
|download file .jpg 144 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τον Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ελλάδα, G. Ciamba, κατά την συνάντησή τους στο Δημαρχείο . Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ο κ. Πατούλης δώρισε στον κ.Πρέσβη το ιστορικό λεύκωμα «Μαρούσι».
|download file .jpg 124 KB| 


 


Πρόσκληση σε όλους τους πολίτες Ρουμανικής καταγωγής να παραβρεθούν στα εγκαίνια της πλατείας Τιτουλέσκου στο Μαρούσι.

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρουμανίας στην Ελλάδα κ. George Ciamba και άλλους εκπροσώπους της Ρουμανικής Πρεσβείας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σήμερα 10 Μαρτίου 2010, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Η συνάντηση είναι συνέχεια των επαφών του κ. Δημάρχου με τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Βουκουρέστι κ. Γ. Πουκαμισά, σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να τιμήσει τον μεγάλο Ρουμάνο πολιτικό και διπλωμάτη Νικολάε Τιτουλέσκου, δίνοντας το όνομά του στην πλατεία, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Κερκύρας και τοποθετώντας την προτομή του εκεί.


Αντικείμενο της συνάντησης του κ. Πατούλη με τον Πρέσβη κ. Ciamba, ήταν να βρεθεί κοινή ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της πλατείας στο Μαρούσι και θα τοποθετηθεί η προτομή του Νικολάε Τιτουλέσκου, με παράλληλες εκδηλώσεις στο Βουκουρέστι και στην πόλη Πλοέστι της Ρουμανίας, η οποία είναι αδελφοποιημένη  με τον Δήμο Αμαρουσίου. 
Η ημερομηνία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης προβλέπεται να είναι στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου 2010.                   


Ο Δήμος Αμαρουσίου προσκαλεί όλους τους πολίτες Ρουμανικής καταγωγής να ενημερωθούν και να συμμετέχουν στην σημαντική αυτή εκδήλωση, που είναι τιμή για το Μαρούσι και στην οποία πρόκειται να παρευρεθούν κυβερνητικοί παράγοντες της χώρας μας και της Ρουμανίας.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο