Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεωργίου Πατούλη με το Σύλλογο του Σωρού «Κάτω Σωρός-Τύμβος Μαρμαράδικα» σχετικά με την πορεία της Πράξης Εφαρμογής

Print Friendly, PDF & Email

Όσοι εμπόδισαν την ένταξη δήμος και πολίτες θα είμαστε απέναντι

Ζητήματα που αφορούν στην περιοχή Σωρού συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης με τον Σύλλογο «Κάτω Σωρός-Τύμβος Μαρμαράδικα» με θέμα την πορεία της μελέτης της πράξης Εφαρμογής της περιοχής τους, μετά την αποστολή από την Περιφέρεια Αττικής των παρατηρήσεων σχετικά με την εκδίκαση των ενστάσεων που προέκυψαν από τη Β’ ανάρτηση.

Απαντώντας ο Δήμαρχος στην έντονη ανησυχία του Συλλόγου για την πορεία της Γ’ Ανάρτησης της εν λόγω μελέτης εξέφρασε την πεποίθηση και τη βούληση της Διοίκησης για όσο δυνατόν γρηγορότερη επίσπευση του θέματος δίνοντας σχετικές κατευθύνσεις, δήλωσε δε ρητώς ότι «Παρά τις έγκαιρες ενέργειες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου για την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής στο συντομότερο δυνατό χρόνο, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους  Μαρουσιώτες να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους και να αναβαθμισθεί η περιοχή με έργα υποδομών, η Περιφέρεια εξακολουθεί να κωφεύει και να κωλυσιεργεί».

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος τόνισε στα μέλη του συλλόγου ότι η  Περιφέρεια πρέπει να πράξει τα αυτονόητα, γιατί θα βρει μπροστά της τόσο τη διοίκηση του Δήμου όσο και τους κατοίκους του Αμαρουσίου. 

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η αρμόδια Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης κ. Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη καθώς και Υπηρεσιακοί Παράγοντες.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τον Σύλλογο του Σωρού

Μετάβαση στο περιεχόμενο