Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Χρειαζόμαστε καλύτερη αστυνόμευση για την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών|download _.jpg file 640 KB|


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Π. Χηνοφώτη είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) για θέματα αντιπυρικής προστασίας, ενόψει της θερινής περιόδου.


Ο κ. Πατούλης συζήτησε με τον κ. Χηνοφώτη  θέματα της πόλης που αφορούν την καλύτερη αστυνόμευση του Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης εγκληματικότητας καθώς και το ζήτημα της μεταστέγασης του αστυνομικού τμήματος στο κέντρο της πόλης.


Ειδικότερα, κ. Πατούλης ζήτησε από τον κ. Χηνοφώτη την αύξηση των περιπολιών στο Μαρούσι, ώστε να εδραιωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, καθώς και την βοήθεια της Αστυνομίας και της Τροχαίας στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που γίνονται στην πόλη μας.|download _.jpg file 602 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης συναντήθηκε και με τον Διοικητή Ασφαλείας Αμαρουσίου κ. Κατσίμπουρα και τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Αμαρουσίου κ. Διαμαντόπουλο. Στην συνάντηση συζητήθηκαν μέτρα που μπορούν να ληφθούν, σε συνεργασία με την Τροχαία Κηφισιάς, για το κυκλοφοριακό πρόβλημα του κέντρου του Αμαρουσίου, αλλά και της ιδιαίτερα επιβαρημένης περιοχής του Ψαλιδίου.


Εξάλλου, για την καλύτερη πυροπροστασία του Δάσους Συγγρού, ο Δήμος Αμαρουσίου συμφωνήθηκε να παραλάβει από τον ΣΠΑΠ ένα πυροσβεστικό όχημα, το οποίο θα διατεθεί για την προστασία του Δάσους.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο