Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεωργίου Πατούλη με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα την οικονομική κατάσταση της Χώρας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
|download file .jpg 52KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης με τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
|download file .jpg 53KB|


Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στην εκδήλωση αυτή, της οποίας θέμα ήταν η οικονομική κατάσταση και προοπτικές της χώρας, βασικός ομιλητής ήταν ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Την εκδήλωση παρακολούθησε – προσκεκλημένος των οργανωτών – ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με αρκετούς εκ των παρισταμένων ανάμεσα στους οποίους ο Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο