Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κίνα Λ. Ροκάνα

Print Friendly, PDF & Email

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα κ. Λεωνίδας Ροκάνας, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υποδέχθηκε τον κ. Πρέσβη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα κοινών δράσεων, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της φίλης χώρας της Κίνας.

Ο κ. Πατούλης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ιστορική αδελφοποίηση του Δήμου Αμαρουσίου, ως Ολυμπιακός Δήμος, με την «αδελφή» ολυμπιακή πόλη Τσαογιάνγκ του Πεκίνου, ως επιστέγασμα των σημαντικών πρωτοβουλιών που είχαν αναληφθεί για την προώθηση των σχέσεων φιλίας κα συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.
 Επίσης αναφέρθηκε στις σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αμαρουσίου με τη συμμετοχή αξιόλογων Κινέζων καλλιτεχνών, υπογραμμίζοντας τις σημαντικές  δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη μίας πολυεπίπεδης συνεργασίας. 

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προσέφερε στον κ. Πρέσβη ως αναμνηστικό δώρο το ιστορικό λεύκωμα της πόλης.

 

Σχετικά αρχεία



Φωτογραφία από τη συνάντηση του κ.Γ.Πατούλη με τον κ.Λ.Ροκάνα

Μετάβαση στο περιεχόμενο