Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γεώργιος Παναγόπουλος στο Δήμαρχο Αμαρουσίου και νέο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Ο κ. Πατούλης δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχές του κου Παναγόπουλου για την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής και ανταπέδωσε ευχόμενος και στον ίδιο κάθε επιτυχία στο έργο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, ο νέος Δήμαρχος Σαλαμίνας συζήτησε με τον κ. Πατούλη τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη Σαλαμίνα, καθώς και για τις υποδομές που έχει ανάγκη το νησί.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε ότι ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει εργαστεί συστηματικά για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στο Δήμο Σαλαμίνας και δεσμεύτηκε ότι με την ιδιότητα του νέου Περιφερειάρχη Αττικής θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση, καθώς, όπως ανέφερε, η Σαλαμίνα έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης με τη προϋπόθεση να υποστηριχτεί με τα κατάλληλα αναπτυξιακά και χρηματοδοτικά εργαλεία. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τον κ.Παναγόπουλο

Μετάβαση στο περιεχόμενο