Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη, με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

«Επιμένουμε στην πάγια θέση μας πώς απαιτείται οριστική και μόνιμη λύση που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του προγράμματος και θα κατοχυρώνει το υπάρχον προσωπικό με τη μετατροπή των συμβάσεών του σε αορίστου»

 

Συνάντηση με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» στον Δήμο Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, όψει και της συνεδρίασης της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ όπου θα γίνει ενημέρωση από τους εκπροσώπους των εργαζομένων σχετικά με τα αποτελέσματα των συναντήσεων τους με την πολιτική ηγεσία και θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους ο κ. Πατούλης, υπογράμμισε την πάγια στήριξη της αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού προς τους εργαζομένους στο πρόγραμμα και στον αγώνα διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων τους.

«Μαζί με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα διαμορφώνουμε ένα κοινό μέτωπο για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Χάρη στον κοινό μας αγώνα πετύχαμε την επιμήκυνση του προγράμματος μέχρι τα τέλη του 2019. Επιμένουμε στην πάγια θέση μας πώς απαιτείται οριστική και μόνιμη λύση που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του προγράμματος και θα κατοχυρώνει το υπάρχον προσωπικό με τη μετατροπή των συμβάσεών του σε αορίστου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε με πρωτοβουλία της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιτελεί κοινωνικό έργο προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας που δεν έχουν τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στις δομές υγείας. Η κυβέρνηση οφείλει να πράξει τα δέοντα προκειμένου να διασφαλιστούν η συνέχιση του προγράμματος και τα δικαιώματα των εργαζομένων» δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Παρών στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη, με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο