Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού κου Σπύρου Σταθούλη και του Προέδρου της ΚΕΔΑ κου Νικόλαου Πέππα.

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ. εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της στην προσπάθειά του, προτρέποντας, παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν να παράγουν πολιτισμό και να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στη διατήρηση των Ποντιακών παραδόσεων και τη μεταλαμπάδευσή τους στη νέα γενιά.

Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής, συζητήθηκε εκτενώς, το θέμα της ανέγερσης από το Σύλλογο μνημείου για τη γενοκτονία των Ποντίων,  σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Αμαρουσίου, στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Το νέο επταμελές Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου αποτελούν:

Δημήτρης Κοσμίδης Πρόεδρος, Ιωάννης Τσανικίδης Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Ασημάκης Ταμίας, Κυριακή Καραγιανίδου Υπεύθυνη Νεολαίας, Κώστας Καπετανίδης Γραμματέας, Μαρία Σταυρακίδου Έφορος και Αγάπη Τσιροπούλου Δημοσίων Σχέσεων. 

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο