Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους 78 εργαζόμενους –συμβασιούχους στην υπηρεσία καθαριότητας που είχαν συμπληρώσει το 24μηνο

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Βούλησή μας να συνεχίσει να εργάζεται στο Δήμο Αμαρουσίου όλο το προσωπικό με οκτάμηνες συμβάσεις στην υπηρεσία καθαριότητας

Με τους 78 εργαζόμενους 8μηνης σύμβασης που έχουν συμπληρώσει το 24μηνο και ανήκουν στο προσωπικό καθαριότητας  του Δήμου είχε συνάντηση ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης.

Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την πρωτοβουλίες που ανέλαβε ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ για να ξεπεραστεί η αγκύλωση του 24μήνου που δημιούργησε σύγχυση τόσο σε εργαζόμενους όσο και στους Δήμους και για την απόφαση να υπογράψει την ανανέωση των συμβάσεών τους τηρώντας την δέσμευσή της Διοίκησης να συνεχίσει να εργάζεται όλο το προσωπικό με 8μηνη σύμβαση στην υπηρεσία καθαριότητας.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή  προσπάθεια να συνεχίσετε να εργάζεστε. Θέλουμε να παραμείνετε γιατί είστε απαραίτητοι στο Δήμο μας. Οι κάτοικοι της πόλης μας πληρώνουν από το υστέρημά τους τα ανταποδοτικά τέλη και πρέπει να ανταποκριθούμε με τους εργαζόμενους  μας να δίνουν το μέγιστο της προσπάθειά τους. Θέλουμε να είστε μαζί μας. Εξάλλου υπάρχει προηγούμενο και σε άλλες περιπτώσεις με την τακτοποίηση εργαζόμενων σε υπηρεσίες καθαριότητας. Ο Δήμος Αμαρουσίου και εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για όλα αυτά που έχετε προσφέρει στους συμπολίτες μας, άλλωστε, αυτή η δουλειά φαίνεται καθημερινά όταν από άκρη σε άκρη το Μαρούσι είναι μια καθαρή πόλη πρότυπο, μια πόλη που σέβεται τον δημότη και που δεν σπαταλάει τα χρήματα του από τα δημοτικά τέλη αλλά τα αξιοποιεί και τα επενδύει σε μέσα και  εξοπλισμό για να έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα στον τομέα της καθαριότητας»  τόνισε ο κ. Πατούλης.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης, 78 εργαζόμενοι οι οποίοι αντιμετώπιζαν το πρόβλημα με το 24μηνο και η σύμβασή του λήγει στις 31/12/2016 υπέγραψαν την ανανέωση της σύμβασής τους για ένα έτος.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τους 78 συμβασιούχους στην υπηρεσία καθαριότητας


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τους 78 συμβασιούχους στην υπηρεσία καθαριότητας


Στιγμιότυπο 3 από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τους 78 συμβασιούχους στην υπηρεσία καθαριότητας

Μετάβαση στο περιεχόμενο