Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & Email

Με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία των Αντιδημάρχων Βασίλη Κόκκαλη, Ρένας Χαλιώτη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γεώργιου Διδασκάλου.

Σε φιλική ατμόσφαιρα, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν υπόψη της Διοίκησης τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή του Ψαλιδίου, κυρίως περιβαλλοντικού και κυκλοφοριακού χαρακτήρα, εξαιτίας της επιβάρυνσης που δέχεται το Ψαλίδι από τις υπερτοπικές χρήσεις.

Ο κ. Πατούλης ζήτησε από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους να εξετασθούν τα αιτήματα του Συλλόγου και όπου υπάρχει δυνατότητα να δρομολογηθεί η επίλυσή τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Συλλόγου: ο Αντιπρόεδρος Κώστας Σολδάτος, ο Ταμίας Βαγγέλης Λουκίσας και τα μέλη Βασίλης Ξανθάκος, Νίκος Πασαδέλης, Γεώργιος Μαρκόπουλος και Μανώλης Μουλιανιτάκος.  

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Μετάβαση στο περιεχόμενο