Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Άγιος Γεώργιος» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, κατά την οποία συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στην περιοχή Ηπειρώτικα, παρουσία των Αντιδημάρχων Ρένας Χαλιώτη και Βασίλη Κόκκαλη.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, το Δ.Σ. του Συλλόγου έθεσαν στη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου το ζήτημα της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο πόλης , καθώς και τις τεχνικές παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η περιοχή.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό, ανέθεσε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κόκκαλη να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει επιτόπου τις παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες να γίνουν.

Επίσης, αναφορικά με τη ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης, ορίστηκε συνάντηση στο αμέσως προσεχές διάστημα με τη συμμετοχή των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να υπάρξει μία ολοκληρωμένη ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση και να μελετηθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από κοινού, από το Δήμο Αμαρουσίου και το Σύλλογο.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Γιαννέλας, ο Γραμματέας κ. Κώστας Μπίκας, ο Ταμίας κ. Νικόλαος Τζάλλας και κάτοικοι της περιοχής.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Γ.Πατούλη με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο