Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους γονείς των παιδιών από τα αθλητικά τμήματα ποδοσφαίρου που προπονούνται στο γήπεδο Αγ. Φιλοθέης

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τους γονείς των παιδιών  από τα αθλητικά τμήματα ποδοσφαίρου του Δήμου Αμαρουσίου, που προπονούνται στο γήπεδο Αγ. Φιλοθέης, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία των Αντιδημάρχων Ρένας Χαλιώτη, Βασίλη Κόκκαλη, Αθανάσιου Βελή και των Δημοτικών Συμβούλων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Κων/νου Αντωνόπουλου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνομίλησε με τους γονείς και απάντησε επί των αιτημάτων που του εξέθεσαν, και ειδικότερα:

Όσον αφορά στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι είναι στις προθέσεις του Δήμου η κατασκευή γηπέδου στα πιθανά σημεία που υπέδειξαν οι γονείς, εφόσον πρώτα εξετασθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Επίσης εκφράστηκε θετικά στο αίτημα να αυξηθούν οι ώρες προπόνησης των παιδιών, μετά από συνεννόηση με τον προπονητή των παιδιών, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Παράλληλα, υποσχέθηκε στους γονείς ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί φρεσκάρισμα στις διαγραμμίσεις διάβασης πεζών έξω από το νηπιαγωγείο στη συμβολή των οδών Ελευθερίας & Νεαπόλεως και στη συμβολή των οδών Νεαπόλεως και Ανθέων.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε επίσης στην ενίσχυση του φωτισμού στο πάρκο Νεαπόλεως, όπου βρίσκεται το γήπεδο. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τους γονείς των παιδιών από τα αθλητικά τμήματα ποδοσφαίρου που προπονούνται στο γήπεδο Αγ.Φιλοθέης

Μετάβαση στο περιεχόμενο