Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Πεύκης κ. Γ. Θεοδωρακόπουλο

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 191KB|


Με τον Δήμαρχο Πεύκης κ. Γ. Θεοδωρακόπουλο συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η επιτυχία του εγχειρήματος της λειτουργίας διαδημοτικής συγκοινωνίας, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την μέχρι τώρα συνεργασία, επισημαίνοντας ότι το δρομολόγιο της Διαδημοτικής Συγκοινωνίας που ενώνει το Μαρούσι με την Πεύκη και τη Λυκόβρυση και το  οποίο γίνεται από τα λεωφορεία του Δήμου Αμαρουσίου, έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους της Πεύκης.
Επίσης, μεταξύ του κ. Πατούλης και του κ. Θεοδωρακόπουλου συζητήθηκαν:

• το θέμα της χρήσης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Πεύκης από τις ομάδες του Αμαρουσίου.
• το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης και καθαρισμού των δρόμων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των δύο Δήμων.
• η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου σε οικόπεδο του κληροδοτήματος Χαϊμαντά, ιδιοκτησίας Δήμου Αμαρουσίου, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια της Πεύκης, με κοινή χρήση και από τους δύο Δήμους.
• παρουσιάστηκαν επίσης από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ματσούκη, τα πρώτα στοιχεία της κυκλοφοριακής μελέτης που αφορά την Οδό Βύρωνος και τους γύρω δρόμους, ώστε σύντομα να αρχίσει η εφαρμογή των ρυθμίσεων και των παρεμβάσεων σύμφωνα με τη μελέτη.

Επίσης, ο κ. Πατούλης διατύπωσε την ουσιαστική προσπάθεια της Διαδημοτικής συνεργασίας που γίνεται μεταξύ των πέντε Δήμων για τη δημιουργία Διαδημοτικής Συγκοινωνίας στα Βόρεια Προάστια, ενώ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ε. Στυλιανίδη, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Γ. Πανδρεμένο, για την τελική σχεδίαση και ολοκλήρωση του εγχειρήματος.


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο