Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Φιλοθέης «Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & Email

Θέματα της περιοχής της Αγίας Φιλοθέης συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. του  Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης κατά την επίσκεψη των μελών του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Βασίλειος Κόκκαλης, κ. Νικόλαος Κάββαλος, κα Ρένα Χαλιώτη, ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώθηκε από τη Δημοτική Αρχή ότι ο συγκοινωνιολόγος του Δήμου σύντομα θα εξετάσει το κυκλοφοριακό στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης για να αντιμετωπισθεί η κυκλοφοριακή φόρτιση, ενώ αντιπροσωπεία του Δήμου θα πραγματοποιήσει  επιτόπια αυτοψία στην οδό Ερυθρού Σταυρού, ώστε να ενταχθεί σε επόμενη εργολαβία η βελτίωση του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.
Παράλληλα,  έχουν προγραμματισθεί οι απαραίτητες παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό της περιοχής, ενώ έχουν ήδη καθαρισθεί τα φρεάτια και η Τεχνική Υπηρεσία θα εξετάσει το αίτημα του συλλόγου για την κατασκευή δύο μετωπικών φρεατίων επί των πεζοδρομίων.

Όπως υπογραμμίσθηκε κατά τη συνάντηση η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε μία δύσκολη περίοδο για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων.                     

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Φιλοθέης «Άγιος Γεώργιος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο