Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α Γιώργου Πατούλη με την Πρόεδρο Τμήματος Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Hebrew University, Prof. Ronit Haimov-Kochman

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Τμήματος Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Hebrew University, Prof Ronit Haimov-Kochman, στο πλαίσιο των διεθνών επαφών που πραγματοποιεί για την προώθηση και ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα.

Η συνάντηση αυτή έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθούν για άλλη μια φορά οι στενοί δεσμοί φιλίας και εκτίμησης που ενώνουν τους δύο λαούς και οποίοι μπορεί να αποτελέσουν την βάση μιας νέας συνεργασίας με κοινό σκοπό την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου: “O Τουρισμός Υγείας μας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο συνεργασίας σε επιστημονικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο αλλά και της καλλιέργειας ισχυρών δεσμών φιλίας και αλληλεγγύης δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η πόλη μας, το Μαρούσι, ιατρικός τουριστικός προορισμός».

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο ιατρός γυναικολόγος κος Κωνσταντίνος Πάντος, γενικός γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

 

Σχετικά αρχείαΟ κ.Πατούλης με την κα Ronit Haimov-Kochman

Μετάβαση στο περιεχόμενο