Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη με εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας

Print Friendly, PDF & Email


download _.jpg file 52 KB

Την 1η του συνάντηση με τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλογων της πόλης μας, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης άκουσε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι στο μεταολυμπιακό Μαρούσι, και δεσμεύτηκε για την συνέχιση του διαλόγου μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και αθλητικών συλλόγων και με άλλες παρόμοιες συναντήσεις. «Στη πόλη μας υπάρχει υπερπαραγωγή αθλητικής δράσης, παρά τις σχεδόν ανύπαρκτες υποδομές.
Μετά από σχεδόν 3μιση μήνες ως Διοίκηση του Δήμου, έχουμε γνώση του τι πρέπει να γίνει. Έχει γίνει μια πρώτη καταγραφή των αθλητικών χώρων του Αμαρουσίου.


Έχουμε πολλές προταιρεότητες ως νέα Δημοτική Αρχή, αλλά ο Αθλητισμός πρέπει να είναι στην κορυφή», επεσήμανε χαρακτηριστικά προς τους αθλητικούς φορείς της πόλης μας ο κ. Πατούλης. 


Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι θα λάβουν τις καθιερωμένες επιχορηγήσεις από τον Δήμο Αμαρουσίου, αναλόγως της ιστορίας τους και της προσφοράς τους ο καθένας., με ορθολογική διαχείρηση και χωρίς να υπάρχουν διακρίσεις.
Στο θέμα του γηπέδου ποδοσφαίρου, που απασχολεί έντονα την αθλητική κοινότητα της πόλης μας, ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε ως έγκλημα την κετεδάφισή του χωρίς να υπάρξουν ανταποδοτικά ωφέλη για το Μαρούσι, και προανήγγειλε εξελίξεις σε ό, τι αφορά την κατασκευή νέου γηπέδου τους επόμενους 2-3 μήνες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο