Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη με τη Διοίκηση της Μονάδας Υγείας Αμαρουσίου (ΠΕΔΥ)

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Υπεύθυνο της Τοπικής Μονάδας Υγείας, Καρδιολόγο Κ. Καλλικούρδη (δεξιά) και του Αναπληρωτή, Οδοντίατρο Κ. Καλλιγέρη κατά τη συνάντηση τους στο Δημαρχείο.


 


Εποικοδομητικό διάλογο είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης με τη Διοίκηση της Μονάδας Υγείας Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας των Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ), χθες στην Αττική.      


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, με προτροπή του κου Πατούλη και την ευγενική διάθεση του Υπευθύνου της Τοπικής Μονάδας Υγείας, Καρδιολόγου κου Κωνσταντίνου Καλλικούρδη και του Αναπληρωτή, Οδοντιάτρου κου Κώστα Καλλιγέρη.


Αντικείμενο του συζήτησης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία του Τοπικού ΠΕΔΥ και ειδικότερα θέματα που αφορούν στη στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό, στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και ανασφάλιστων πολιτών, καθώς και στις προκλήσεις που δημιουργεί η λειτουργία του νέου φορέα.  


Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε:
« Υπήρξε ένας χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος με τη Διοίκηση της Τοπικής Μονάδας Υγείας για τη λειτουργία του νέου φορέα στην πόλη μας, στη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τη διάθεσή μας για αμοιβαία αλληλοϋποστήριξη και συνεργασία προς όφελος της υγείας των συμπολιτών μας και την στήριξη των ανασφάλιστων. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα Διοίκηση, στην οποία θα σταθούμε αγωγοί στο έργο της.»


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο