Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη με το Σύνδεσμο Φιλάθλων Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους και μέλη της ΚΑΕ του Γ.Σ.Α. κ.κ. Σπ. Σταθούλη και Ν. Πέππα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων Αμαρουσίου Π. Ροδίτη, τον ταμία Δ. Ρουσσάκη (δεξιά), τον Δημοτικό Σύμβουλο, υπεύθυνο σε θέματα νεολαίας, μέλος του Συνδέσμου Αθ. Βλαχοπιώτη και τα μέλη Ν. Γκίνη και Β. Ροζάκη.
|download file .jpg 97KB|


Με το Σύνδεσμο Φιλάθλων Αμαρουσίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μετά από αίτημα των μελών του, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου επί αθλητικών θεμάτων κ. Σπύρου Σταθούλη και του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαου Πέππα, οι οποίοι είναι και μέλη της ΚΑΕ του Γ.Σ.Α.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, μετά την ευχάριστη εξέλιξη με την οποία έλαβε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.


Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο μεγάλο αγώνα τόσο του Δήμου Αμαρουσίου, όσο και του νέου Δ.Σ. της ΚΑΕ του Γ.Σ.Α. προκειμένου να τακτοποιηθούν τα εκκρεμή ζητήματα από την προηγούμενη Διοίκηση της ΚΑΕ και να εξασφαλισθεί η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, καθώς και το χρηματικό ποσόν που ήταν απαραίτητο για την πιστοποίηση της ομάδας. ‘Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας να συμμετέχει στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας’ σημείωσε ο κ. Πατούλης.


Τα μέλη του Συνδέσμου εξέφρασαν τη διάθεση τους να στηρίξουν την ομάδα για νέες αγωνιστικές επιτυχίες και την προσπάθεια του Δήμου και της Διοίκησης της ΚΑΕ, προωθώντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή φιλάθλων στα παιχνίδια της ομάδας. Για το σκοπό αυτό αναλαμβάνουν τη διακίνηση φθηνών καρτών διαρκείας στη νεολαία της πόλης κατά τη φετινή αθλητική περίοδο.


Όσον αφορά στο ζήτημα της στέγασης του Συνδέσμου ο κ. Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι θα τους παραχωρηθεί χώρος εντός του γηπέδου του Αγίου Θωμά.


Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος στη νεολαία της πόλης μέσα από νέες πρωτοβουλίες και τη δημιουργία αναβαθμισμένων χώρων άθλησης.
Έως το τέλος Δεκεμβρίου 2011 θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο Ανατολικό Μαρούσι, ενώ μέσα στη τρέχουσα Δημοτική θητεία το σημερινό κλειστό γυμναστήριο ‘Σπύρος Λούης’ θα αναβαθμισθεί σ’ έναν όμορφο και αναβαθμισμένο αθλητικό χώρο. Γίνονται όλες οι ενέργειες πολεοδομικής και τεχνικής φύσεως, αλλά και για τη χρηματοδότηση του έργου.
Στόχος μας είναι να ξαναγίνει το Μαρούσι ‘μπασκετούπολη’ δημιουργώντας ένα φυτώριο νέων αθλητών, που θα ξεκινά από τους χώρους των σχολείων και το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, θα προχωρεί στις ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης μας, με τελική κατάληξη τον επαγγελματικό αθλητισμό Αμαρουσίου
‘ υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο