Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Γ. Πατούλη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 130Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο κατά τη σημερινή συνάντηση τους, όπου συμφωνήθηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και της Φιλανθρωπικής Εταιρίας της Αρχιεπισκοπής « ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για κοινωνικά ζητήματα.


|download file .jpg 146Kb|


Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ κ. Γιώργος Πατούλης.

Η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια των επαφών που έχει ο κ. Πατούλης, ως Πρόεδρος τους Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας με τον Αρχιεπίσκοπο για τον κοινωνικό ρόλο του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και της Φιλανθρωπικής Εταιρίας της Αρχιεπισκοπής «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και πως μπορούν οι δύο αυτοί φορείς να συνδράμουν σε ζητήματα απόρων, μεταναστών κ.α. με την ανάληψη κοινής πρωτοβουλίας.

Ιδιαίτερα μάλιστα σήμερα που λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας  ο αριθμός των συνανθρώπων μας που έχει ανάγκη τη στήριξη μας έχει αυξηθεί.

Κατά τη συνάντηση οι κ.κ. Πατούλης και Ιερώνυμος συμφώνησαν τις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, ώστε να υπάρξουν κοινές δράσεις στις ενορίες των εκκλησιών για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα ο νέος θεσμός του Καλλικράτη.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ευχήθηκε στον κ. Πατούλη «Καλή Επιτυχία» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για την ανανέωση της Δημαρχιακής του θητείας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο