Συνάντηση με τους γονείς των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου είχε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα στη συνάντηση με τους γονείς των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου
|download file .jpg 118Kb|


Με του γονείς των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδεύομενος από τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, παρουσία της Διευθύντριας του Ωδείου, καθηγήτριας Ανωτέρας Θεωρητικής και Πιάνου Φωτεινή Κοσκόρου- Παλαμίδη.


Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι γονείς ενόψει της νέας χρονιάς για το πρόγραμμα του Δημοτικού Ωδείου και τις λεπτομέρειές του, καθώς και να γνωρίσουν τους καθηγητές των τμημάτων.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που έχει σημειωθεί στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου και επανέλαβε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να παράγει πολιτισμό στην πόλη, σε κάθε γειτονιά, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξή του στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Φίλων της Μουσικής εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Πατούλη για τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στον τομέα του Πολιτισμού και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές, ώστε το όραμα να γίνει πραγματικότητα.                          
Επίσης οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο κ. Πέππα για την άψογη συνεργασία και την εκτίμηση που έχουν εισπράξει όλο αυτό το διάστημα, γεγονός, που όπως χαρακτηριστικά είπαν τους δίνει τη διάθεση να  προσφέρουν με πολύ όρεξη και μεράκι. 


        

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο