Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Παναγιώτης Πικραμμένος με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργο Πατούλη.
|download file .jpg 96KB|


Τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Παναγιώτη Πικραμμένο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης, στο γραφείο του, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011.


 Αντικείμενο της επίσκεψης του κ. Δημάρχου ήταν να θέσει υπόψη του κ. Πρόεδρου το θέμα που αφορά στην εκδίκαση της ασκηθείσας αιτήσεως ακυρώσεως περί του ασυμβίβαστου των Δημάρχων και να εκφράσει το αίτημά του για την εκδίκαση της εκκρεμούς υποθέσεως το συντομότερο δυνατόν.            


 Ο κ. Πατούλης εξέθεσε στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας τις παραμέτρους που αφορούν στην αναστολή της άσκησης της επαγγελματικής δραστηριότητας των Δημάρχων.
Αναφέρθηκε επίσης στην προσφυγή που έχει κατατεθεί, με την οποία ζητείται να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος περί ασυμβιβάστου, δεδομένου ότι πλήττεται ο πυρήνας των προστατευομένων από το Σύνταγμα δικαιωμάτων στην προσωπικότητα και την επαγγελματική ελευθερία, ζητώντας τη συνδρομή του κ. Πικραμμένου για την σύντομη εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς μέχρι την εκδίκασή της δεν είναι δυνατή η άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας.
   
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας άκουσε με ενδιαφέρον τα όσα του εξέθεσε ο κ. Δήμαρχος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο