Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Print Friendly, PDF & Email











|download file .jpg 89Kb|
Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη κατά τη συνάντηση στο Υπουργείο για το θέμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων


Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα και τον Υφυπουργό κ. Νίκο Σηφουνάκη είχαν σήμερα οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, Π. Ψυχικού Ειρήνη Κατσαρού και Ν. Ψυχικού Παντελής Χαροκόπος, παρουσία Ειδικών Συμβούλων του Πρωθυπουργού και Υπηρεσιακών Παραγόντων του Υπουργείου.


Σκοπός της συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου ήταν να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν στις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν στον τομέα των αρμοδιοτήτων ανάμεσα στους Δήμους και στις Περιφέρειες στην αποξήλωση των  παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.  


Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης κατέθεσε πλήρη φάκελο με όλες τις ενέργειες που έχει κάνει έως σήμερα ο Δήμος Αμαρουσίου για την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στα διοικητικά όρια του Δήμου.
Ο κ. Υπουργός έδειξε ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος από τις προσπάθειες, αλλά και τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει ο Δήμος Αμαρουσίου.   
Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν αποξηλωθεί συνολικά 428 παράνομες πινακίδες.


Παράλληλα, ο κ. Πατούλης ζήτησε από τον κ. Υπουργό τη συνδρομή του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση πεζογέφυρας στην Λ. Κηφισίας, στο ύψος του νοσοκομείου «Υγεία».





   



Μετάβαση στο περιεχόμενο