Συνάντηση με τη Διοίκηση του Δήμου και το Δήμαρχο Γ. Πατούλη, είχε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, αριστερά με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου Δημήτρη Λέμη, και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη, και την Υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλο για τον Αθλητικό Τομέα του Δήμου Ρένα Χαλιώτη.
|download file .jpg 89KB|


 


Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου Δημήτρη Λέμη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με στελέχη της Διοίκησης, συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της πόλης.


Στη συνάντηση, εκτός του Δημάρχου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και η Υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλος για τον Αθλητικό Τομέα του Δήμου Ρένα Χαλιώτη.


Ανάμεσα στα θέματα της ατζέντας της συζήτησης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου ενημέρωσε τη Διοίκηση του σχετικά με τον προβιβασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου στη Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α) συζητώντας κατά πόσο θα ήταν δυνατόν να παραχωρηθεί κάποιο γήπεδο ποδοσφαίρου για τις προπονητικές ανάγκες της ομάδας.


Αφού προτάθηκαν κάποιες πιθανές επιλογές, συμφωνήθηκε ότι η Διοίκηση θα εξέταζε το ζήτημα και θα έβρισκε κάποια λύση. Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος προανήγγειλε ότι σύντομα το Μαρούσι θα έχει γήπεδο ποδοσφαίρου, κρατώντας για μετέπειτα τις περαιτέρω ανακοινώσεις.


Επίσης, στο αίτημα του αθλητικού ομίλου για την παραχώρηση δύο φορές το μήνα αίθουσας στο Δημαρχείο για τη διεξαγωγή αγώνων σκάκι, εκφράστηκε η θετική πρόθεση της Διοίκησης αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τις υπηρεσίες του Δήμου για τη διαθεσιμότητα της αίθουσας τα πρωινά της Κυριακής.


Συνοψίζοντας τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση, ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι: «παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Διοίκησή μας θα συνεχίζει να στηρίζει και να αγκαλιάζει τις πρωτοβουλίες των συλλόγων της πόλης μας πόσο μάλλον αυτές που αφορούν στον πολιτισμό και στον αθλητισμό». 

Μετάβαση στο περιεχόμενο