Συνάντηση Γ. Πατούλη, με τον εκπρόσωπο των Φυσιοθεραπευτών στην Αττική Ι. Μαρμαρά, για τη διαχείριση των αιτημάτων του κλάδου, σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και ιατρικής κοινότητας

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση είχε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε, Δήμαρχος Αμαρουσίου, και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Ιωάννη Μαρμαρά. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο σχετικά με τρέχοντα ζητήματα  των φυσιοθεραπευτών.

Συγκεκριμένα, έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φυσιοθεραπευτές με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ, προβλήματα που έχουν και οι συμβεβλημένοι ιατροί και οι κοινές δράσεις και δημοσιοποιήσεις που μπορούν να αναπτυχθούν ώστε να βρεθούν λύσεις, η αναγκαιότητα προσλήψεων Τ.Ε. Φυσικοθεραπευτών στους δήμους, καθώς και ο ρόλος του φυσιοθεραπευτή στον ιαματικό τουρισμό.

Ο κ. Πατούλης, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων των φυσικοθεραπευτών και ζήτησε να ακολουθήσει μια εντονότερη ενημέρωση και συνεργασία, και σε επίπεδο Κ.Ε.Δ.Ε.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον εκπρόσωπο των Φυσιοθεραπευτών στην Αττική Ι. Μαρμαρά

Μετάβαση στο περιεχόμενο