Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη με το Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό

Print Friendly, PDF & Email
Αντικείμενο η προώθηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στο Μαρούσι


|download _.jpg file 126 KB|
Το Δημαρχείο Αμαρουσίου και το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός , συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Νομαρχίας και Δήμου, καθώς και η προώθηση μιας σειράς έργων , κυρίως αντιπλημμυρικής προστασίας, που εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν το επόμενο διάστημα στην πόλη, με χρηματοδότηση της Νομαρχίας.


Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις τόσο του Νομάρχη όσο και του Δημάρχου.


 

  


|download _.jpg file 051 KB|

Ο Νομάρχης Αθηνών Γ. Σγουρός εξέφρασε την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Γ. Πατούλη και τόνισε την εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Νομαρχίας και Δήμου σε όλα τα επίπεδα.


Αλλά και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μίλησε για την «ανάγκη στενότερης συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης, από την οποία ωφελημένοι βγαίνουν πάντοτε η πόλη του Αμαρουσίου αλλά και οι πολίτες. Κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από τα έργα που εκτελούνται την περίοδο αυτήν στη πόλη. Όσο και από τα έργα που βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε φάση μελέτης και σχεδιασμού από τις υπηρεσίες του Δήμου και θα ενταχθούν μελλοντικά στις χρηματοδοτούμενες δράσεις της Νομαρχίας.


Μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο, Νομάρχης και Δήμαρχος επισκέφθηκαν περιοχές του Αμαρουσίου, σε Εργατικές Πολυκατοικίες και Νέο Μαρούσι, που εκτελούνται έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο