Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αμαρουσίου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αμαρυσία – Εστία κ. Κοντοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε στην πράξη κάθε δομή του Δήμου που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας.

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αμαρουσίου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αμαρυσία – Εστία κ. Κοντοπούλου.

Ο κ. Πατούλης τους ευχαρίστησε για την πολύ σημαντική δουλειά που επιτελούν και μια ακόμη φορά τους επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του για τις προσπάθειες που καταβάλουν.

Ως υπεύθυνη Δημοτική Αρχή συνειδητά επιλέγουμε να στηρίζουμε στην πράξη κάθε δομή του Δήμου που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας επισήμανε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε πως, ειδικά σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και υπηρεσίες την καθημερινότητα, να προσφέρουν λύσεις σε προβλήματα αλλά και ανακούφιση στις οικογένειες τους κατέληξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α κ. Ελένη Λέκκα. 

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αμαρουσίου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αμαρυσία – Εστία κ. Κοντοπούλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο