Συνάντηση εκπροσώπων της ΤΕΔΚΝΑ με το Συνήγορο του Πολίτη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ, Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλος και  ο Πρόεδρος Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, μέλος του ΔΣ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον Συνήγορο του Πολίτη Γ. Καμίνη, κατά τη συνάντησή τους στα γραφεία της Αρχής.
|download file .jpg 85KB|
Το Συνήγορο του Πολίτη κ. Γιώργο Καμίνη επισκέφθηκαν  εκπρόσωποι του ΔΣ της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής, σήμερα στα γραφεία της Αρχής.    
Στη συνάντηση με τον κ. Καμίνη, την ΤΕΔΚΝΑ εκπροσώπησαν  ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, μέλος του ΔΣ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης.


Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της ΤΕΔΚΝΑ συζήτησαν με το Συνήγορο του Πολίτη ζητήματα σχετικά με το προωθούμενο σχέδιο «Καλλικράτης», καθώς και ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Δημόσιο Διοίκηση. 


Ο Συνήγορος του Πολίτη παρουσίασε χθες την ετήσια έκθεση του 2009, την οποία και παρέδωσε στο Πρόεδρο της Βουλής, όπου στον κύκλο Σχέσεις Κράτους –Πολίτη, για μια ακόμη φορά Δήμοι και Κοινότητες βρίσκονται στην κορυφή της κακοδιαχείρισης.   


Μετά τη συνάντηση ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι ανανέωσαν το ραντεβού με τον κ. Καμίνη για το προσεχές διάστημα, προκειμένου να συνεχισθεί η συζήτηση στα θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και να συζητήσουν ζητήματα που άπτονται του χώρου της υγείας, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.Μετάβαση στο περιεχόμενο