Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τον πρόεδρο της ομάδας «Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός» Ηλ. Μηχαλαριά, για την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο της ομάδας «Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός» Ηλ. Μηχαλαριά, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Πέππα, και τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού Ν. Δεπούντη. 


 


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, είχε ο πρόεδρος της ομάδας «Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός» Ηλίας Μηχαλαριάς, με σκοπό τη συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών σε αθλητικό επίπεδο.


Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν τα περιθώρια προώθησης από κοινού δραστηριοτήτων ανάμεσα στον Δήμο Αμαρουσίου και στην ομάδα, αρχής γενομένης από την παραχώρηση στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού της δυνατότητας χρήσης της δημοτικής πισίνας του αθλητικού κέντρου για την κάλυψη των προπονητικών της αναγκών.


Οι δύο πλευρές εξέφρασαν θετική διάθεση συνεργασίας και επέκτασής της και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Νίκος Δεπούντης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο