Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΔ Δ. Χιόνη

Print Friendly, PDF & Email

|download.jpg file 229KB|


Με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) Δ. Χιόνη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο της πόλης και αντικείμενο της συζήτησης ήταν η βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασφαλισμένους του Δημοσίου που κατοικούν στο Μαρούσι το συγκεκριμένο ταμείο.

Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε:

« Ένας σύγχρονος Δήμος οφείλει να βρίσκεται διαρκώς κοντά στον πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό βρισκόμαστε διαρκώς σε επαφή με όλους τους φορείς της Πολιτείας, αναζητώντας τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι συμπολίτες μας, είτε από το Δήμο, είτε από άλλες υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Στη συνάντηση με τον Μαρουσιώτη Πρόεδρο του ΟΠΑΔ κ. Δ. Χιόνη συζητήσαμε με ποιους τρόπους θα μπορέσει το Ταμείο του Δημοσίου να εξυπηρετεί με μεγαλύτερη άνεση και σε λιγότερο χρόνο, τους συμπολίτες μας που είναι ασφαλισμένοι στον ΟΠΑΔ. Και εκείνος με τη σειρά του δεσμεύτηκε ότι θα λάβει μια τα μέτρα εκείνα που χρειάζονται ώστε να βελτιώσουν και το χρόνο, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους ασφαλισμένους τους που ζουν στο Μαρούσι.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα υλοποιήσουμε ως Δήμος και το επόμενο διάστημα, γιατί υπηρετούν τη βασική μας φιλοσοφία που είναι να βρίσκεται ο Δήμος μας διαρκώς, κοντά στον πολίτη.»

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο