Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Σκοποβολής Άγη Κασούμη, λίγο πριν τους Μεσογειακούς Αγώνες

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Σκοποβολής ʼγη Κασούμη.


Τις ευχές του για καλή επιτυχία στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν από 24 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2013, έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια παγκόσμιων κυπέλλων στη σκοποβολή ʼγη Κασούμη, λίγες μόλις ημέρες από την αναχώρησή της για τη Μερσίνη της Τουρκίας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, με την ευκαιρία της συνάντησής του με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και «Πρέσβειρα» Αθλητισμού του Δήμου, συζήτησαν για την προετοιμασία της για τους αγώνες και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις προσπάθειές της και να επιστρέψει στο Μαρούσι με ένα μετάλλιο.


Η ʼγη Κασούμη είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αγώνισμα της σκοποβολής τα τελευταία 30 χρόνια. Από το 1984 στο Λος ʼντζελες έως το 2004 στην Αθήνα, έχει συνολικά έξι συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αριθμό ρεκόρ για την Ελλάδα στο σύνολο των αγωνισμάτων. Έχει κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια σε πανευρωπαϊκούς αγώνες και συνολικά έξι μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο