Συμμετοχή του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δημάρχου Αμαρουσίου στις κινητοποιήσεις της Γ.Σ.Ε.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γεώργιος Πατούλης κατά τη διάρκεια της πορείας της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς το Σύνταγμα.


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συμμετείχε στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ καθώς και στην πορεία από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς το Σύνταγμα.


Σύσσωμοι επιστήμονες, επαγγελματίες και εργαζόμενοι έδωσαν σήμερα το παρόν της αλληλεγγύης απέναντι σε ένα κράτος που καταρρέει. Οι Δήμοι καλούνται να διαχειριστούν μια σωρεία προβλημάτων, αρμοδιοτήτων χωρίς τους απαιτούμενους οικονομικούς πόρους. Η πολιτεία οφείλει να αποδώσει στην Αυτοδιοίκηση αυτά που της αναλογούν. Η αφαίμαξη των ήδη πενιχρών πόρων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα ο πολίτες να στερηθούν απαραίτητες υπηρεσίες εξυπηρέτησης αλλά και κοινωνικής υποστήριξης που έως σήμερα τις παρείχαν οι Δήμοι.


Το μήνυμα που απέστειλε από την καρδιά του πλήθους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης ήταν ότι θα πρέπει ως ιατρικός φορέας να ετοιμάζουμε σειρά ζητημάτων και θεμάτων που απαιτούν άμεση επίλυση και γι αυτό το λόγο, κρίσιμη και σημαντική είναι η συμμετοχή δια της φυσικής παρουσίας του κάθε γιατρού μέλους μας στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου. ‘Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε τις κόκκινες γραμμές της επιβίωσής μας. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του εφησυχασμού. Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε άλλο την Υγεία στην τύχη της. Οφείλουμε να αγωνιστούμε όλοι για όλους μας. Γιατί ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε την αξιοπρέπεια και την επιβίωση ως λειτουργοί υγείας. Μόνο με παρρησία και παρουσία κατακτώνται τέτοιοι αγώνες και δίνονται αποτελεσματικές λύσεις‘, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης.


Υπενθυμίζουμε σε όλα τα μέλη μας για ακόμη μία φορά, πως σε αυτό τον αγώνα χρειάζονται όλοι. Γιατί αλλιώς ο καθολικός αφανισμός, θα είναι ατομικός αφανισμός. Και μπορούμε να τον αποτρέψουμε ο καθένας για όλους και όλοι για τον καθένα ξεχωριστά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο