Συμμετοχή του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο επιστημονικό συνέδριο ΔΥΟ FORUM 2017

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: « Ο Ιατρικός Τουρισμός αποτελεί  σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΔΥΟ FORUM, ένα μεγάλο επιστημονικό και εκθεσιακό φόρουμ με στόχο την πρόληψη, την ποιότητα ζωής και την έγκαιρη διάγνωση που διοργάνωσε με τη συμμετοχή περισσότερων από 20 επιστημονικών εταιρειών το περιοδικό ΔΥΟ και ο όμιλος ΖΙΤΑ στις 11 &  12 Φεβρουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Επιστημονικές ιατρικές εταιρείες, έγκριτοι επιστήμονες, διαδραστικά δρώμενα και μεγάλη ανταπόκριση του κοινού συνυπήρξαν σε ένα μεγάλο επιστημονικό γεγονός.  Παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις των προϊόντων και υπηρεσιών σε χιλιάδες επιστήμονες υγείας  με διάθεση ενημέρωσης για την πρόληψη, την υγεία και τη διατροφή.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου απηύθυνε χαιρετισμό κατά την τελετή έναρξης το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια του φόρουμ ο κ. Πατούλης προέδρευσε σε στρογγυλή τράπεζα και πραγματοποίησε ομιλία για τον ιατρικό τουρισμό. Όπως ο ίδιος σημείωσε «Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος, σε παγκόσμιο επίπεδο, τόπος διακοπών λόγω του διαφορετικού φυσικού της περιβάλλοντος, της ιστορίας και των μνημείων της, της πολιτιστικής κληρονομιάς της, του ήπιου κλίματός της, της θέσης της χώρας, των κοντινών αποστάσεων στις νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές της, της ομορφιάς των ανθρώπων της. Από την εποχή του Ιπποκράτη, μέχρι και σήμερα αυτό που δεν άλλαξε είναι ότι  ο ήλιος και η θάλασσα της Ελλάδας προσφέρουν και την ευεξία και τη χαλάρωση και τη θεραπεία. Γι αυτό η Ελλάδα πρέπει να καταστεί προορισμός, όχι απλώς για medical travel αλλά για medical tourism. Να συνδυάσουμε δηλαδή το ταξίδι αναψυχής στην Ελλάδα με την ιατρική φροντίδα. Επιπλέον, δημιουργούνται προϋποθέσεις για την ενίσχυση της οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας». 

 

Σχετικά αρχείαΣυμμετοχή του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο επιστημονικό συνέδριο ΔΥΟ FORUM 2017_1


Συμμετοχή του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο επιστημονικό συνέδριο ΔΥΟ FORUM 2017_2


Συμμετοχή του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο επιστημονικό συνέδριο ΔΥΟ FORUM 2017_3


Συμμετοχή του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο επιστημονικό συνέδριο ΔΥΟ FORUM 2017_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο