Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Συμμετέχουμε στις δράσεις των πόλεων μας που μας χαρίζουν ευζωία και ενισχύουν την κοινωνική μας συνεισφορά

      

Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ώρα 09:00, εκκίνηση Δημαρχείο Αμαρουσίου

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί παράλληλα σε 22 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20  Μαΐου 2018 και ώρα 09:00 το πρωί.

Οι δρομείς σε κάθε Δήμο θα συναγωνιστούν σε αποστάσεις 5 χλμ. για τρέξιμο και δυναμικό βάδην.
Στο Δήμο Αμαρουσίου σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

 Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ή της Viva.gr . Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της διεξαγωγής του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου δήλωσε:

« Μέσα από τη διάσταση του αγώνα των 22 Δήμων ενισχύουμε την τάση όλων μας, πέρα από τη ευζωία που μας χαρίζει η κίνηση και οι καλύτερες συνθήκες της ζωής μας να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη και ζουν δίπλα μας.
 Προσπαθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ζούμε με αξιοπρέπεια στις πόλεις μας. Σε αυτό τον αγώνα δρόμου, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε, στέλνοντας μηνύματα Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς και Κοινωνικής Προσφοράς.»  

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο