Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 7 Απριλίου 2019, ώρα 10:00 π.μ., εκκίνηση Δημαρχείο Αμαρουσίου 

 Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στο 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που θα διεξαχθεί παράλληλα σε 20 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 10 το πρωί.

Ο αγώνας δρόμου περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ. Σημείο εκκίνησης  και τερματισμού  είναι το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Οι δρομείς θα διανύσουν την εξής διαδρομή: Λ. Κηφισίας – Αγίου Κωνσταντίνου-Νερατζιωτίσσης- Αναστροφή 30μ. πριν την Αμαρυσία Αρτέμιδος –Νερατζιωτίσσης – Δ. Γούναρη –Β. Σοφίας.    

 Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ή της Viva.gr . Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα, τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

« Η συμμετοχή μας στο 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχει διπλή αξία. Μαζί με τα οφέλη που χαρίζει η κίνηση στην υγεία μας, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και ζουν δίπλα μας.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον αγώνα και όλοι μαζί να στείλουμε το  μήνυμα της αλληλεγγύης κα της κοινωνικής προσφοράς στην τοπική μας κοινωνία.» 

 

Σχετικά αρχεία2os ATΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ-ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο