Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Νέας Φιλοθέης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο  Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Νέας Φιλοθέης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».
Δίπλα του, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καρλαύτης,η Πρόεδρος Αικ. Ηλιοπούλου και ο Γραμματέας Λευτ. Αθανασίου.


 


Παρουσία αθλητών και αθλητριών και φίλων του αθλητισμού, ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Φιλοθέης «Οδυσσέας» έκοψε τη  πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου με τις ευχές όλων για μία εποικοδομητική και με πολλές αθλητικές επιτυχίες νέα χρονιά.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, παρόντος του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημοτικού Συμβούλου κου Δημήτρη Καρλαύτη.             


Ο κος Πέππας μετέφερε τους αθλητικούς χαιρετισμούς του κου Δημάρχου στα μέλη του Ομίλου για μία γόνιμη και με πολλές διακρίσεις νέα χρονιά, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του κου Δημάρχου στην προσπάθεια τους. Παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι το νέο σχολικό συγκρότημα που θα στεγάσει το 8ο Γυμνάσιο- 9ο Λύκειο, οι εργασίες του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, θα περιλαμβάνει και κλειστό γυμναστήριο που θα παραχωρηθεί για χρήση και από τους αθλητές του Ομίλου.    


Παρών στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος κα Αικατερίνη Ηλιοπούλου, ο Γραμματέας Λευτέρης Αθανασίου και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου.        


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο